Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε πατέρας στις Γούβες αφού έσωσε τα παιδιά του

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε πατέρας στις Γούβες αφού έσωσε τα παιδιά του
Advertisement

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο πατέρας, που βγήκε βόλτα με την οικογένειά του στην παραλία των Γουβών στην Κρήτη, έχοντας καταφέρει να σώσει τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η οικογένεια έκανε βόλτα. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, ο ναυαγοσώστης στις Γούβες είδε μέσα στη θάλασσα τρία άτομα να παλεύουν με τα κύματα.

Advertisement

Αμέσως βουτάει και σώσει τα δύο παιδιά ενώ στη συνέχεια επιχειρεί να σώσει και τον πατέρα. Δυστυχώς όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μάλιστα, σκάφος του λιμενικού παρέλαβε τη σορό του πατέρα με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη και τον μετέφερε στο λιμανάκι των Γουβών όπου και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ και το Λιμενικό

Νωρίτερα, σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Λιμενικό για τη διάσωση των παιδιών και του πατέρα.

Τα παιδιά, ανασύρθηκαν, ενώ στο σημείο βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εάν οι γιατροί το κρίνουν απαραίτητο, θα διακομιστούν για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ.

Advertisement

Ο πατέρας παρέμενε στο νερό και ήδη, με βάση τις πρώτες πληροφορίες, είχε χάσει τις αισθήσεις του, έχοντας βοηθήσει σητν προσπάθεια ανάσυρσης των παιδιών του.

Στο σημείο έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή κατέπλευσε και σκάφος του λιμενικού για να συνδράμει στην προσπάθεια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: