«Ήμουν άρρωστη»: Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την μεγάλη στενοχώρια 10 χρόνια πριν και τα πολλά κιλά που έχασε

Advertisement

Μία προσωπική ιστορία αφηγήθηκε σήμερα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη πάνω στο θέμα των κιλών και της παχυσαρκίας. Η παρουσιάστρια θέλησε να πει στον κόσμο ότι τα λίγα κιλά μπορεί να είναι ασθένεια του σώματος και ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με διατροφές και δίαιτες.

Με αφορμή ένα θέμα για τα μοντέλα της Victoria’s Secret και τις αυστηρές διατροφές που έπρεπε να ακολουθούν για να μπορούν να διατηρούν τα κιλά τους σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και το θέμα που ανέπτυξε ο διατροφολόγος της εκπομπής για τις γυναίκες που είναι δυσαρεστημένες με την εμφάνισή τους, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να τοποθετηθεί.

Advertisement

«Πριν 25 χρόνια ήμουν 56-57 κιλά αλλά φυσιολογική. Τώρα σε φάση πριν δέκα χρόνια μιας στεναχώριας μου που είχα φτάσει τα 57 κιλά, ήμουν άρρωστη. Δεν ήμουν τα κιλά μου.

Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια με ζυγίσανε γιατί μου λέγατε ότι έχω αδυνατίσει πολύ και γιατί, ανέβηκα στη ζυγαριά και λέω «παιδιά είμαι 60 κιλά γιατί μου λέτε ότι έχω αδυνατίσει; Είμαι κανονική.

Πόσο να πάω 65; Για το μπόι μου πόσο να πάω; Ηλικία με ηλικία διαφέρει, και άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Advertisement

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές της να είναι προσεκτικοί με αυτά που διαβάζουν.

«Θέλω να πω και κάτι άλλο. Μη διαβάζετε δεξιά και αριστερά αυτός έκανε αυτή τη δίαιτα. Δεν το ξέρεις αν είναι αλήθεια και αλήθεια να είναι, καθένας μας είναι διαφορετικός» είπε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: