Ειρήνη Νικολοπούλου: Το αυτοάνοσο, η σπάνια τροπική ασθένεια από ένα κουνούπι και το χειρουργείο που έκανε χωρίς να χρειάζεται

Advertisement

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη, όπου και εξομολογήθηκε για μια σπάνια τροπική ασθένεια που πέρασε εξαιτίας ενός κουνουπιού που την τσίμπησε.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και για την οικογένειά της. Ερωτηθείσα για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της, η ίδια δήλωσε:

Advertisement

«Έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχα περάσει μια τροπική ασθένεια, από ένα κουνούπι που με τσίμπησε, αλλά επειδή δεν το είχαν διαγνώσει κι έγιναν όλα τα αντίθετα, πέρασα δύσκολα. Μέχρι και χειρουργείο έγινε, χωρίς να χρειάζεται. Έγιναν τρελά πράγματα».

Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Η ίδια σημείωσε: «Όντως έχω ένα αυτοάνοσο, το οποίο ευτυχώς ήταν άπαξ και το έχω υπό έλεγχο. Πέρασα ρευματοειδή πολυμυαλγία. Το γνωρίζω και ζω μ’ αυτό. Όταν δω ότι πάει να υποτροπιάσει, γνωρίζω τι να κάνω. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ και το Pilates».

Αναφερομένη για το πως μπορεί να συνδυαστεί η καριέρα με την οικογένεια, η ίδια δήλωσε: «Μετά από την αποχή τόσων χρόνων από την τηλεόραση, νομίζω έχω ρεφάρει.

Advertisement

Έχω προσφέρει και στην οικογένεια και στην καριέρα. Πρέπει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι η ύψιστη και μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί μεγάλη συμμετοχή της μάνας».

Τέλος, ζητήθηκε στην Ειρήνη Νικολοπούλου να βάλει έναν τίτλο στη ζωή της, ο οποίος ήταν: «Αγαπώ τη ζωή ό,τι κι αν έφερε…».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: