Φώτης Σεργουλόπουλος: “Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή, ήμουν στην εντατική”

Advertisement

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, φτάνοντας κοντά στον θάνατο.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός, που φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», “σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική.

Advertisement

Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα.

Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο””.

Και συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος “θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δε μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι”.

Advertisement

Όσον αφορά τη ψυχοθεραπεία, ο παρουσιαστής και ηθοποιός επεσήμανε «είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι.

Παρόλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονά το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: