«Σου έκανες πρόταση γάμου;» -Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για το μονόπετρο και η αντίδραση του Λιάγκα

«Σου έκανες πρόταση γάμου;» -Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για το μονόπετρο και η αντίδραση του Λιάγκα
Advertisement

Ένας απολαυστικός διάλογος εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό».

Με αφορμή το κυνήγι του μονόπετρου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «The Bachelor» σήμερα το πρωί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποφάσισε να πάει σε ένα κοσμηματοπωλείο για να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήθελε να αγοράσει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι για την ίδια κάτι που σχολιάστηκε αρκετά από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Advertisement

«Πήγα το καλοκαίρι να πάρω ένα δαχτυλίδι για μένα, ήθελα να κάνω δώρο στον εαυτό μου. Μου λένε από το κοσμηματοπωλείο: «Καλά κυρία Σκορδά, μόνη σας θα το πάρετε αυτό το δαχτυλίδι; Τους έκανε εντύπωση που μόνη μου θα έκανα ένα δώρο για τον εαυτό μου, που συνήθως το κάνει ένας άντρας σε μία γυναίκα», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Μονόπετρο πήρες; Σου έκανες πρόταση γάμου;».

«Δεν είναι πρόταση γάμου. Είχα τη δυνατότητα να μου κάνω ένα δώρο. Και οι άνθρωποι που ήταν στο κοσμηματοπωλείο συζητούσαν μεταξύ τους… καλά αυτή ήρθε να πάρει δώρο στον εαυτό της», εξήγησε η Φαίη Σκορδά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: