«Να ζητήσει συγγνώμη από όλες τις Ελληνίδες μάνες» -Έξαλλη η Μάρα Μεϊμαρίδη με τη Μαρία Μπακοδήμου

Advertisement

Η Μάρα Μεϊμαρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την κριτική επιτροπή του Just the two of us και συγκεκριμένα για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μετά το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή και το «μηδέν» της Μαρίας Μπακοδήμου προς την Μεϊμαρίδη, εκείνη ερωτηθείσα για το αν ενοχλήθηκε, απάντησε:

Advertisement

«Ο καθένας έχει έναν ρόλο. Η Μαρία Μπακοδήμου πληρώνεται για να είναι στην κριτική επιτροπή και να λέει δύο παρόλες ντυμένη ωραία. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο. Ποια είναι η δουλειά μου εκεί;

Η δουλειά μου είναι ο τηλεθεατής να περάσει ωραία, να χαζέψει, να γελάσει, να ανεβαίνουν τα νούμερα και να μην φεύγει από το κανάλι γιατί αυτή η παραγωγή είναι πανάκριβη, τεχνικοί όλοι αυτοί πληρώνονται.

Όπως καταλαβαίνεις αν εγώ κάνω τη δουλειά μου καλά όλοι αυτοί θα πληρωθούν. Αν αξίζω μηδέν να πάω σπίτι μου. Αν ήμουν στην Αμερική θα συνέχιζα τις περσόνες. Τώρα θα αποφασίσω με τον Νίκο τι θα γίνει. Πιο πολύ με στεναχώρησε η κριτική του Σταμάτη Φασουλή. Ακούω από τον ίδιο ότι είναι «μίζερη». Έπρεπε να του θυμίσω επί σκηνής ότι έπαιζε τη Μαίρη Παναγιωταρά».

Advertisement

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχει να κρίνει τι κάνω εγώ στη ζωή μου, έχει να κρίνει το performance. Ρωτήστε την ίδια αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Από την πρώτη μέρα άρχισα να νιώθω μια επίθεση.

Και είπα κι εγώ από μέσα μου αυτή η γυναίκα σε ένα φιλανθρωπικό σόου τι θέλει; Έχει μια εμμονή μαζί μου. Η επιτροπή έχει λυσσάξει να με διώξει, ο κόσμος με κρατάει και ο κόσμος θύμωσε πάρα πολύ, όχι για το μηδέν αλλά για τις κουβέντες που είπε για τις Ελληνίδες μάνες. Να ζητήσει συγγνώμη από όλες τις Ελληνίδες μάνες».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: