Καφετζόπουλος: «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;» -Το ξέσπασμα για τις επιθέσεις αντιεμβολιαστών

Καφετζόπουλος: «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;» -Το ξέσπασμα για τις επιθέσεις αντιεμβολιαστών
Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος ξέσπασε μέσω του προφίλ του στο Facebook, αντιδρώντας στις επιθέσεις κατά των επιστημόνων, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;».

Στο post του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος έγραψε επίσης, ότι «εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος», αναρτώντας και μια φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα.

Advertisement

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το ξέραμε. Ηταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα. Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας.

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοί που κρύβονται πίσω από παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξέρω έναν που πίνει διπλό ελληνικό ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λεει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα από τα εργαστήρια τους.

Τώρα όμως, έκαναν μεγάλο το λάθος! Αποθρασυμένοι απο τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…! Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;

Advertisement

Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος.

Εδώ είμαστε κράτος. Πουτ@ν@ όλα!!! Ολα!!! [στη φωτογραφία- που την ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου- ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ]».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: