Η Έλενα Κρεμλίδου και οι… μαύροι: Η απάντηση της influencer για τις σχέσεις της με μαύρους άντρες

Η Έλενα Κρεμλίδου και οι… μαύροι: Η απάντηση της influencer για τις σχέσεις της με μαύρους άντρες
Advertisement

Η γνωστή influencer Ελενα Κρεμλίδου, έδωσε συνέντευξη στο Nitro που κυκλοφορεί, στην οποία αποκαλύπτει πολλά και διάφορα για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στους λόγους που δεν την φλερτάρουν, γιατί δεν της είναι εύκολο να φλερτάρει η ίδια και φυσικά, με αφορμή και ένα ξέσπασμά της στο Instagram, απαντά σε όλα όσα ακουγονται για τις προτιμήσεις της στους μαύρους άντρες.

Advertisement

«Συνήθως δεν κάθομαι να απαντήσω σε σχόλια για την ερωτική μου ζωή. Επειδή όμως ήταν έντονα τα σχόλια σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασα, αποφάσισα σε ένα συγκεκριμένο να απαντήσω.

Ήθελα να απαντήσω σε όσους κάνουν αυτά τα σχόλια για τις σχέσεις μου με μαύρους. Μπορώ να κάνω παρέα και σεξ με όποιον θέλω, γιατί εγώ είμαι η κυρία του εαυτού μου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γιατί σχολιάζεται τόσο έντονα το χρώμα των ανθρώπων που επιλέγω;

Advertisement

Θεωρώ ότι υπάρχει σίγουρα ρατσισμός, αλλά περισσότερο μια διάθεση προσβολής της ερωτικής μου ζωής, που βασίζεται σε αυτό το στερεότυπο για τα προσόντα των μαύρων.

Περισσότερο απ΄όλα νομίζω είναι κόμπλεξ από κάποιους γιατί θα ήθελαν να με έχουν, αλλά με αυτή την αντίληψη δεν υπάρχει περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: