Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου»
Advertisement

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην εκπομπή “Ανοιχτά” και στην Αννίτα Πάνια και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι η απόλυσή της από τον Alpha οφείλεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την παιδική της ηλικία, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα χρόνια και μάλιστα, σε ηλικία 12 ετών πήρε την απόφαση να φύγει από την οικογένειά της και να ζήσει μόνη της.

Advertisement

Σχετικά με την απομάκρυνσή της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη υπογράμμισε «μετά από 25 χρόνια καριέρας φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μια εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου.

Στον αδελφό μου έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα. Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%.

Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά».

Advertisement

Ερωτηθείσα από την Αννίτα Πάνια αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε «καλά δεν το έκρυψα.

Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: