Το σχήμα που θα διαλέξεις δείχνει, αν σε φοβούνται οι άλλοι ή σε συμπαθούν

Advertisement

Θα σου φανεί πολύ περίεργο αλλά κάθε 1 από τα 6 σχήματα της φωτογραφίας αποκαλύπτει το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, πώς νιώθουν όταν σε πρωτογνωρίζουν.

Επίλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και μάθε τι εικόνα σχηματίζουν οι άλλοι άνθρωποι για σένα. Η αλήθεια είναι ότι θα εκπλαγείς!

Advertisement

Εάν διάλεξες το #1, τότε…

Σε βλέπουν σαν την προσωποποίηση της χαράς

Ξέρεις πώς να χαλαρώνεις και να παραμένεις ήρεμος, ακόμη και στο μέγαλο μπάχαλο. Η χαρά και η ζεστασιά που βγάζεις προς τα έξω κάνει τους άλλους να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Μήπως λατρεύεις το καλοκαίρι και το να πηγαίνεις στην παραλία;

Εάν διάλεξες το #2, τότε…

Φαίνεσαι συμπονετικός

Δείχνεις κατανόηση, συμπάσχεις, αγαπάς τα ζώδα και γι’ αυτό οι άλλοι έχουν μια εικόνα συμπονετικού ανθρώπου για σένα. Μήπως σου αρέσει επίσης να περπατάς, να πίνεις ζεστό τσάι ή σοκολάτα το απόγευμα, διαβάζοντας ένα βιβλίο;

Advertisement

Εάν διάλεξες το #3, τότε…

Σε φοβούνται

Είσαι ήρεμος, άνετος, στιλάτος, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού σου και συγκεντρωμένος σε ό,τι αναλαμβάνεις, ωστόσο, οι άλλοι, λόγω της έντονης προσωπικότητάς σου, σε φοβούνται.

Εάν διάλεξες το #4, τότε…

Σε βλέπουν σαν την ψυχή της παρέας

Είσαι πάντα με το χαμόγελο, αυθόρμητος και σου αρέσει να βγαίνεις έξω καινα διασκεδάζεις μέχρι το πρωί. Λογικό είναι λοιπόν οι άνθρωποι έχουν αυτή την εικόνα για σένα, παρά το ότι αισθάνεσαι νευρικότητα όταν περιβάλλεσαι από άγνωστα άτομα.

Advertisement

Εάν διάλεξες το #5, τότε…

Φαίνεσαι λογικός

Είσαι προσγειωμένος και λογικός. Οι άνθρωποι σέβονται τις απόψεις σου και ζητούν τις συμβουλές σου γιατί ξέρουν ότι είσαι αντικειμενικός. Μπορεί να νομίζεις ότι σε θεωρούν βαρετό, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα αποπνέεις σεβασμό.

Εάν διάλεξες το #6, τότε

Δύσκολα μπορούν να σε ψυχολογήσουν

Είσαι εσωστρεφής, λιγομίλητος, μυστηριώδης, οπότε δύσκολα οι άλλοι μπορούν να σε ψυχολογήσουν και να καταλάβουν τι σκέφτεσαι ή νιώθεις γι’ αυτό και δε σε πλησιάζουν εύκολα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: