Ακης Τσοχατζόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» – Το ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει

Ακης Τσοχατζόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» – Το ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει
Advertisement

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα στο οποίο ακούγεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος να μιλάει για την οικογένειά του.

Το ντοκουμέντο μεταδόθηκε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο Άκης Τσοχατζόπουλος φύγει από τη ζωή.

Advertisement

Σε αυτό ακούγεται να εκφράζει την πικρία του για τη στάση που κράτησε η ξαδέρφη του αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Το ηχητικό απόσπασμα αναφέρει:

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Advertisement

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά μετά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου.

Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: