Χαλάνδρι – Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της [εικόνα]

Χαλάνδρι – Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της [εικόνα]
Advertisement

Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, 49 ετών, είναι η γυναικα που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη δε μπροστά στα μάτια του παιδιού, με πολλούς να εκτιμούν ότι αυτό που έκανε η μητέρα έθεσε σε κίνδυνο και την ίδια την κόρη της, αφού η σφαίρα μπορεί να έβρισκε το παιδί, δεδομένης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν η εικαστικός.

Advertisement

Το θύμα, γνωστός οφθαλμίατρος, 68 ετών, είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την εικαστικό για το 13 ετών κορίτσι που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Πολύχρονη δικαστική διαμάχη

Οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Το κορίτσι, ζούσε με τον πατέρα του και την σύζυγο εκείνου, στο Χαλάνδρι.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του οφθαλμιάτρου, η 49χρονη εικαστικός είχε δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα στον γιατρό και εντάσεις, ενώ είχε προσπαθήσει να πάρει και το παιδί.

Advertisement

Ενδεικτικό για την τεταμένη σχέση των δύο πρώην συντρόφων είναι ότι έχουν απασχολήσει ακόμη και πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού Τύπου.

Χαρακτηριστικά ένα από αυτά έλεγε: «Σφαγή» για το εξώγαμο του μεγαλογιατρού, με υπότιτλο: Ο καρπός παράνομης σχέσης, τα δικαστήρια και οι απειλές» και αναφερόταν στην εκδίκαση της αγωγής του γιατρού σε βάρος της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: