Λύθηκε το μυστήριο 6 χρόνια μετά: Μητέρα σκότωσε και έθαψε τα παιδιά της στην αυλή, μαζί με την σύντροφό της

Λύθηκε το μυστήριο 6 χρόνια μετά: Μητέρα σκότωσε και έθαψε τα παιδιά της στην αυλή, μαζί με την σύντροφό της
Advertisement

Στο κρατηρήριο οδηγήθηκαν η Μαρί Σνάιντερ και η ερωμένη της Έκο Μπάτλερ καθώς βρέθηκαν στον κήπο τους θαμμένα τα δύο απο τα τρία παιδιά τους.

Μία μητέρα από την Πενσιλβανία, η σύντροφός της και συγγενικό πρόσωπο συνελήφθησαν, αφού στον κήπο του σπιτιού βρέθηκαν τα πτώματα των δύο μικρών κοριτσιών της πρώτης, που αγνοούνταν εδώ και έξι χρόνια.

Advertisement

Οι Αρχές εντόπισαν τα απομεινάρια της εξάχρονης Νικόλ Σνάιντερ και της τετράχρονης Τζασμίν Σνάιντερ τη Δευτέρα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη είχε ταφεί το 2016 και η μικρότερη το 2017.

Η μητέρα των κοριτσιών, η 32χρονη Μαρί Σνάιντερ, και η 26χρονη ερωμένη της, Εκο Μπάτλερ, συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, όπως και η μητέρα της Μπάτλερ, η 48χρονη Μισέλ Μπάτλερ.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, οι προνοιακές Αρχές άρχισαν να ερευνούν αναφορές για τον επτάχρονο γιο της Σνάιντερ, ο οποίος δεν πήγαινε στο σχολείο και δεν είχε εκπαιδευτεί να πηγαίνει στην τουαλέτα.

Advertisement

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι άνθρωποι της υπηρεσίας ανακάλυψαν ότι η μητέρα είχε ακόμα δύο παιδιά, των οποίων ωστόσο είχαν χάσει τα ίχνη.

Επικοινώνησαν με την αστυνομία, η οποία έμαθε από τον πατέρα των κοριτσιών, τον Τζόσουα Σνάιντερ, ότι είχε να δει τα παιδιά τα δει από το 2015. Οταν η μητέρα ερωτήθηκε απάντησε ότι τα κορίτσια μορφώνονταν στο σπίτι και ότι έμεναν σε φιλικό άτομο, του οποίου ωστόσο δεν έδινε το όνομα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: