Εμπνέουν και καθοδηγούν: Αυτά είναι τα πιο αρχηγικά ζώδια

Advertisement

Όταν χαρακτηρίζουμε έναν άνθρωπο αρχηγικό, εννοούμε κάποιον με δυνατή προσωπικότητα, που μπορεί να επιβληθεί, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια, να καθοδηγήσει, να εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν τα χνάρια του και φυσικά να ριχτεί στη μάχη και να υπερασπίσει όποιον/α και ό,τι αγαπά.

Ο δεύτερος ρόλος ή ο παρασκηνιακός δεν του ταιρίαζει και δεν γίνεται ποτέ πειθήνιο ή εκτελεστικό όργανο. Πάμε να δούμε τα 4 ζώδια στα οποία αναφερόμαστε:

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος αρχηγός. Έχει έρθει στον κόσμο αυτό για να ηγείται. Θέλει να είναι ο πρώτος σε όλα.

Φαντάσου τον σαν ένα στρατηγό πάνω στο άλογό του, να δίνει το σύνθημα για την μάχη. Εκείνος να καλπάζει μπροστά και οι άλλοι να τον ακολουθούν. Ο Κριός έχει ως κυβερνήτη του τον Άρη και εκείνος του δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι Άλφα.

Είναι μαχητικός, έχει ενέργεια, πάθος, δύναμη, θάρρος και δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του. Είναι αυτός που θα προστατεύσει και θα πολεμήσει για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι γεννημένος leader. Τον βλέπεις άλλωστε από μακριά. Έχει αυτό το αγέρωχο παράστημα, το υπερήφανο και το βλέμμα που σε καθηλώνει.

Είναι ο ηγέτης, ο ήρωας. Προστατεύει όποιον/α και ό,τι αγαπάει και πάντα φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Και ο Λέοντας είναι δυνατός, θαρραλέος και δεν φοβάται να βγάλει νύχια όταν και όπου χρειαστεί.

Περπατά εκείνος με καμάρι μπροστά και πρέπει οι άλλοι να τον ακολουθούν και να τον θαυμάζουν. Και καλά κάνουν γιατί μόνο αυτός μπορεί να αναλάβει τα ηνία και να τους καθοδηγήσει σωστά!

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχει έναν άντρας που ξεχωρίζει από μακριά για την αρχηγία του αυτός είναι ο Σκορπιός. Επιβλητικός, λιγομίλητος, πρακτικός, εσωστρεφής, γεμάτος μυστήριο και ικανός για όλα.

Είναι ο τύπος του άντρα που θα έκανε τα πάντα για όσους αγαπά και που δεν θα δίσταζε να φτάσει στα άκρα για εκείνους. Είναι αδίστακτος και μπορεί εύκολα να είναι ένας αρχηγός που και τον σεβασμό των άλλων θα έχει, αλλά και τον… φόβο τους.

Ο Σκορπιός εκτός από ηγετικές τάσεις, έχει και ένα ένστικτο αλάνθαστο, ώστε να αποφεύγει τις παγίδες και τους κινδύνους.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν μιλάμε για έναν Αιγόκερω, αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο επιβλητικό, φιλόδοξο, σοφό και αποφασισμένο.Θέλει να φτάσει ψηλά στην ζωή του και θα τα καταφέρει αργά ή γρήγορα.

Μπορεί να διοικεί και να οργανώνει όπως λίγοι. Ακόμα και στην εξωτερική του εμφάνιση ο Αιγόκερως είναι αρκετά αρρενωπός.

Κερδίζει τον σεβασμό που πρέπει να έχει κάθε αρχηγός μιας ομάδας και δε διστάζει να πάρει ακόμα και τις πιο σκληρές αλλά δίκαιες αποφάσεις, αν κρίνει ότι μόνο έτσι θα επιτευχθεί ένας στόχος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: