Γιατρός αποκαλύπτει τις παλαβομάρες που λένε οι αρνητές – Λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο

Advertisement

Τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζονται καθημερινά οι υγειονομικοί έχοντας να αντιμετωπίσουν τον κοροναϊό αλλά και τους αρνητές, περιέγραψε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», Παναγιώτης Τουχτίδης, μιλώντας στον Real Fm 107,1.

Και αποκάλυψε τις παλαβομάρες που ισχυρίζονται οι αρνητές, που αρνούνται να νοσηλευτούν και να διασωληνωθούν.

Advertisement

Ακούμε καθημερινά σημεία και τέρατα

«Ακούμε καθημερινά «σημεία και τέρατα”. Αντιμετωπίζουμε την τρέλα του καθενός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τουχτίδης και ανέφερε περιστατικά αρνητών που πετούν τις μάσκες οξυγόνου και βγαίνουν στους διαδρόμους ή βιντεοσκοπούν με τα κινητά τηλέφωνα τους νοσηλευτές και τους γιατρούς την ώρα που διασωληνώνουν ασθενείς.

Επίσης αποκαλύπτει δηλώσεις αρνητών που σοκάρουν: «Μας λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο για να πεθάνουν», αναφέρει το GRTimes.

Ο κ. Τουχτίδης αναφέρθηκε και στην τελευταία εφημερία του «Παπαγεωργίου» που έληξε σήμερα το πρωί. Στα ΤΕΠ προσήλθαν πάνω από 700 άτομα εκ των οποίων το 30% μετέβη στα «Επείγοντα» με υποψία για covid.

Advertisement

Λίγο πριν το υγειονομικό κραχ…

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid 120 άτομα, «τα περισσότερα έως σήμερα σε αυτό το κύμα», 25 διασωληνωμένα σε ΜΕΘ και 8 στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, ενώ οι νέες εισαγωγές σήμερα ήταν 35 με 14 ύποπτα δείγμα να βρίσκονται ακόμη υπό έλεγχο.

Αναφερόμενος στις αντοχές του ΕΣΥ ο κ. Τουχτίδης τόνισε πως «αν και ζορισμένο, το σύστημα εμφανίζει τάση σταθεροποίησης σε υψηλά επίπεδα, λίγο πριν το υγειονομικό κραχ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: