Καπουτζίδης – Μουτσινάς: Η άγνωστη παλιά κόντρα και η γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους και έπρεπε να διαλέξει

Καπουτζίδης – Μουτσινάς: Η άγνωστη παλιά κόντρα και η γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους και έπρεπε να διαλέξει
Advertisement

Θέμα συζήτησης των πρωινών εκπομπών αποτελούν οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στην Popaganda.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, χωρίς να τον κατονομάσει «φωτογράφισε» τον Νίκο Μουτσινά ως «άνθρωπο που έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές», με αποτέλεσμα να ανοίξει ξανά μια κόντρα ανάμεσα στους δύο συναδέλφους.

Advertisement

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, για το τι ακριβώς εννoούσε.

«Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του και ας τα διορθώσει»

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε.

Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει οτι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει. Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους.

Advertisement

Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του αλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω. Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε.

Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Γιώργος Καπουτζίδης – Νίκος Μουτσινάς: Κρατάει καιρό αυτή η κόντρα

Ωστόσο, η κόντρα Καπουτζίδη – Μουτσινά, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha,  δεν είναι κάτι τωρινό, αλλά κρατάει από παλιά.

Advertisement

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής όλο αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία.

Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Advertisement

«Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους», συμπλήρωσε.

«Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: