Μανούσος Μανουσάκης: «Μου πρότειναν να κάνω σειρά με θέμα τον έρωτα ενός εμβολιασμένου με μία ανεμβολίαστη»

Advertisement

Για τις τηλεοπτικές του δουλειές και τους απαγορευμένους έρωτες που συνήθως πρωταγωνιστούν σε αυτές μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο σκηνοθέτης και παραγωγός εξήγησε πως έχει πλέον, εξαντλήσει το θέμα «απαγορευμένοι έρωτες».

Advertisement

«Δεν ήταν θέμα επιλογών ήταν θέμα καταστάσεων. Ο απαγορευμένος έρωτας είναι το όχημα για να εκφράσεις και να επικοινωνήσεις μία ιδέα, να τη μοιραστείς με τον κόσμο», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια ανέφερε μάλιστα, μία πρωτότυπη πρόταση που του έκαναν: «Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου με ανεμβολίαστη. Νομίζω τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες».

Για την δική του στάση απέναντι στον κορωνοϊό, ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε πως θεωρεί χρέος του να πάρει θέση σε αυτό τον «πόλεμο» και μάλιστα, έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Με κάθε ευκαιρία φοράω τη μάσκα μου, θέλω να προστατεύσω κι εμένα και τους άλλους, δεν θέλω να πεθάνω», τόνισε.

Advertisement

Τέλος, αναφέρθηκε στο Netflix και εξήγησε πως του φαίνεται πολύ περίεργο το γεγονός ότι ακόμα δεν φιλοξενεί καμία ελληνική σειρά.

«Είναι μία εποχή που αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της Ελλάδας. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα πρότεινα ένα έργο, που να έχει ως θέμα τον μύθο των Ατρειδών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: