Θανατηφόρο τροχαίο ύστερα από σύγκρουση νεκροφόρας με αυτοκίνητο -Πήγαινε σε κηδεία

Θανατηφόρο τροχαίο ύστερα από σύγκρουση νεκροφόρας με αυτοκίνητο -Πήγαινε σε κηδεία
Advertisement

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  το μεσημέρι της Τετάρτης στο ύψος της πόλης των Γαργαλιάνων. Συγκεκριμένα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής όπου νεκροφόρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. κλούβα.

Η γυναίκα -μέσης ηλικίας- από τους Γαργαλιάνους, που ήταν οδηγός στην λευκή κλούβα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χωρίς αισθήσεις και αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στη μονάδα ανάνηψης και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Παρ’ όλα αυτά όμως η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα βαριά τραύματά της πριν από λίγη ώρα.

Advertisement

Ο οδηγός της νεκροφόρας καθώς οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος – κλούβας τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο η οποία σημειωτέον πήγαινε σε κηδεία που θα τελούνταν μεταφέροντας σορό και γι’ αυτό στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφορα μετά το συμβάν για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ και φορτωμένα ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου έβγαινε από παρακείμενο δρόμο και σημειώθηκε η σύγκρουση.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: