Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»
Advertisement

Συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και και με χαροποιεί ταυτόχρονα.

Advertisement

Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου. Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς».

Advertisement

«Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η υποκριτική.

Τα χειρότερα πιστεύω γίνονται σε δουλειές, σε επιχειρήσεις, σε ενστολους. Εκεί μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας. Οπου κι αν υπάρχει θα πρέπει να τιμωρείται και θα πρέπει να αποκαλύπτεται» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κριθεί προφυλακιστέος και έχει παραπεμφθεί σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: