Με δάκρυα στα μάτια η Νάταλι Κάκκαβα στο «Όλα Γκουντ» μετά το ατύχημα του γιου της

Με δάκρυα στα μάτια η Νάταλι Κάκκαβα στο «Όλα Γκουντ» μετά το ατύχημα του γιου της
Advertisement

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι η Νάταλι Κάκκαβα μετά την έκτακτη αποχώρησή της από τη χθεσινή εκπομπή. Ο γιος της είχε ένα ατύχημα το οποίο την τρομοκράτησε.

Εμφανώς φορτισμένη εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Νοεμβρίου η Ναταλί Κάκκαβα στο Όλα Γκουντ.

Advertisement

Αφού μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ευχαρίστησαν τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έλαβαν, ξεκαθάρισαν ότι ο μικρός τους γιος Μάρκος είναι καλά στην υγεία του, μετά το ατύχημα που είχε χθες.

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε.

Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά» είπε αρχικά η Νάταλι Κάκκαβα.

«Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν.

Advertisement

Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του.

Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Νάταλι Κάκκαβα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την ακουμπά συμπονετικά στον ώμο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: