Αμηχανία στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου: Λύγισε στον αέρα η Έλενα Πολυκάρπου για τον πατέρα της

Advertisement

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της σήμερα το πρωί η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής μετά από την προβολή μίας συνέντευξης.

Την πιο ευάλωτη πλευρά της έδειξε η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, το πρωινό της Πέμπτης. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ο Χρήστος Δημόπουλος.

Αμέσως μετά το σχετικό απόσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την συνέντευξη με την τηλεοπτική της παρέα μέχρι που η συνεργάτιδα της νικήθηκε από την συναισθηματική της φόρτιση για την απώλεια του πατέρα της.

Advertisement

«Όχι, εντάξει είμαι… Μόνο εκεί που τον ρώτησε για τον μπαμπά» μπόρεσε να αρθρώσει η δημοσιογράφος. Κυριολεκτικά δεν μπόρεσε να προσθέσει λέξη. «Όχι, εντάξει είμαι… Εντάξει είμαι…»

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την δική της εμπειρία με μια συμμαθήτρια της στο σχολείο. Η παρουσιάστρια ανέφερε την ιστορία σαν κάτι που της έχει μείνει στην μνήμη καθώς η κοπέλα δεν είχε πατέρα.

Η Έλενα Πολυκάρπου έχει χάσει τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, δεν μπορεί να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα μιας και τη θλίβει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: