«Λύγισε» on air η Κατερίνα Καραβάτου: «Όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι»

«Λύγισε» on air η Κατερίνα Καραβάτου: «Όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι»
Advertisement

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στο χαμό της μητέρας της, αλλά και στην σκέψη να μην προβεί σε κάποια ανάρτηση στα social media.

Η Κατερίνα Καραβάτου, τον προηγούμενο χρονικό διάστημα, έζησε μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Advertisement

Κατερίνα Καραβάτου: Τι δήλωσε για τη μητέρα της στον αέρα της εκπομπής

Ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε,  πως όταν έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή, δεν δημοσίευσε κάτι στη σελίδα του στα social media. Με αφορμή αυτό η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε:

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο post ήταν ότι “όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι αλλά στον μπαμπά μου, το είχα γράψει”.

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε τη μητέρα μου. Αυτό το αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα social media έχουν μπει πολύ στη ζωή μας, αισθάνεσαι ότι αν δεν το ανεβάσεις δεν έχουν γίνει» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: