Τα 4 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Δεκέμβριο

Τα 4 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Δεκέμβριο
Advertisement

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι.

Ο μήνας των Χριστουγέννων, ο Δεκέμβριος για σένα υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Advertisement

Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζεις να είσαι το… φαβορί για να περάσεις στο κλαμπ των ζευγαρωμένων και αυτόν τον μήνα, με την Αφροδίτη να μην ξεκολλάει από το ζώδιό σου και να σε βοηθά να κερδίζεις καρδιές και εντυπώσεις.

Μετά τις 19, μάλιστα, μπορεί να εμφανιστεί κι ένας έρωτας από το παρελθόν και να σε διεκδικήσει εκ νέου ή να αναλάβεις εσύ την πρωτοβουλία να ξαναπλησιάσεις το πρόσωπο που σου έχει κάψει την καρδιά και να ανταποκριθεί θερμά!

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θεωρείται δεδομένη αυτή την περίοδο και μάλιστα το μπαμ μπορεί να γίνει τόσο στις 4 με την Νέα Σελήνη – έκλειψη στον 7ο οίκο σου, όσο και στις 19 του Δεκεμβρίου, με την Πανσέληνο στον άξονά σου, που έχει συντροφιά τον φιλικό προς εσένα Δία στον Υδροχόο, οπότε από εκεί που ήσουν «σόλο», είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε… ντουέτο.

Σίγουρα, ευκαιρίες θα υπάρξουν καθόλη τη διάρκεια του μήνα, για δημιουργία ενός ειδυλλίου που αν το θέλεις, θα καταλήξει σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Αιγόκερω και 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, την δέσμευση και τον γάμο για αρκετό καιρό ακόμα.

Advertisement

Οπότε, αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις κάποιον/α και να ζευγαρώσεις θα είναι αρκετές και μάλιστα μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει ήδη δημιουργηθεί σχέση.

Πιθανό είναι και να ξανασμίξεις με πρώην, όπως και αν έχεις βρει ήδη ένα πρόσωπο, τώρα να υπάρξει θερμή ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σε σένα, που θα έχεις την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και 5ο οίκο σου, δε μειώνονται οι πιθανότητες, αντίθετα αυξάνονται.

Advertisement

Μάλιστα, από τις 19 και μετά, δεν αποκλείεται και μια επανασύνδεση και καθώς στις 29, ο Δίας θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς και 7ο οίκο σου να έχεις τα χαρμόσυνα νέα.

Μέχρι τότε όμως, όπου βρεθείς, θα κάνεις γνωριμίες, οπότε δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια «φρέσκια» σχέση, με άτομο που ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: