«Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι, αλλά είπα όχι» – Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει

Advertisement

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποφάσισε να τοποθετηθεί ξανά δημόσια και να ξεκαθαρίσει το λόγο που έχει ενοχληθεί, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί γύρω από την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από τις παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχαν.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δεν τον ενόχλησαν προσωπικά οι αποχωρήσεις των ηθοποιών, όμως θεωρεί ότι κάνουν μεγάλη ζημιά στο θέατρο.

«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Είμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα.

Advertisement

Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μία παράσταση για να πάνε σε ριάλιτι. Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια μάλιστα, ανέφερε πως είχε γίνει και σε εκείνον μία πολύ καλή πρόταση για να συμμετάσχει σε ριάλιτι, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο.

«Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: