«Κυβίσθηση» Παπανδρέου μετά τον σάλο -Δεν μίλησα για νοθεία στις εκλογές ΚΙΝΑΛ

«Κυβίσθηση» Παπανδρέου μετά τον σάλο -Δεν μίλησα για νοθεία στις εκλογές ΚΙΝΑΛ
Advertisement

Με νέα ανακοίνωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει πίσω στις καταγγελίες του και υποστηρίζει ότι δεν μίλησε για νοθεία στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ, ο πρώην πρωθυπουργός αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι «δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο» και πως «ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής».

Advertisement

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου

«Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο.

Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: