Ηρώ Μουκίου: Οι αφόρητοι πόνοι, η διάγνωση όγκου στη σπονδυλική στήλη, η πρώτη σκέψη και η προσευχή

Ηρώ Μουκίου: Οι αφόρητοι πόνοι, η διάγνωση όγκου στη σπονδυλική στήλη, η πρώτη σκέψη και η προσευχή
Advertisement

Στην κάμερα της Ναταλίας Γερμανού μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μουκίου σχετικά με την παράσταση που πρωταγωνιστεί και το πρόβλημα υγείας της.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ανθισμένες Μανόλιες» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Ηρώ Μουκίου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κυριάκο Θεοδοσίου και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Advertisement

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και το παράπονο που έχει από τον αείμνηστο Μιχάλη Ασλάνη.

«Κινδύνεψα το 2002, είχα μία περίπτωση διάγνωσης όγκου στη σπονδυλική στήλη. Δεν ξέραμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Είχα φοβερούς πόνους. Η προσευχή μου έδωσε δύναμη, γενικά μου δίνει δύναμη για όλα» εξομολογήθηκε η Ηρώ Μουκίου.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν μου ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν τι θα γίνουν οι αδύναμοι που εξαρτώνται από εμένα, δηλαδή το παιδί μου και τα ζωάκια μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι θα αφήσεις πίσω σου…» συμπλήρωσε η Ηρώ Μουκίου.

Advertisement

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός αποκάλυψε το παράπονό της από τον αείμνηστο Μιχάλη Ασλάνη.

«Με διαμόρφωσε σε πολλά πράγματα, ας πούμε η γενναιοδωρία του, η καλοσύνη του, το χιούμορ του… Όταν πληροφορήθηκα την απώλεια, πόνεσα πολύ. Ήθελα να μου είχε απευθυνθεί… Να μου είχε ζητήσει κάτι, αν ήθελε. Ήθελα να μην έχει τόση αξιοπρέπεια, ακόμα και με τους φίλους του» δήλωσε η Ηρώ Μουκίου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: