Κακοκαιρία: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες- Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου

Κακοκαιρία: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες- Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου
Advertisement

Χιόνια σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν σε Θράκη, Μακεδονία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη, ενώ τα φαινόμενα στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη θα είναι ισχυρότερα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με το meteo/Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Advertisement

Στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών αλλά και σε ημιορεινές περιοχές των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου:

«Και να που ξαφνικά τα τελευταία τρεξίματα αρκετών προγνωστικών μοντέλων θέλουν να ντύνονται στα λευκά αρχικά αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα ακόμα και πάνω από τα 600 μέτρα στο νομό Φλώρινας και Κοζάνης, και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αρκετές ορεινές περιοχές της κεντρικής της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης αλλά ακόμα και περιοχές του νομού Κιλκίς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με χαμηλό υψόμετρο ίσως μάλιστα και μέχρι και πολύ χαμηλά γύρω από τη πόλη της Θεσσαλονίκης!!! Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το βράδυ με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία!».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: