Ηλίας Γκιώνης: Το μήνυμα μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα

Ηλίας Γκιώνης: Το μήνυμα μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα
Advertisement

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν για τους «Ράδιο Αρβύλα» ύστερα από την καταγγελία που γνωστοποίησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ακτιβιστής έγραψε στα social media πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε προσωπικά βίντεο με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες ροζ περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Advertisement

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αμέσως διέταξαν την αποχώρηση του συμπαρουσιαστή του από τους «Ράδιο Αρβύλα» κάτι που όπως ήταν επόμενο αποθέωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα.

Advertisement

Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων.

Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: