Κανάκης κατά Γεωργιάδη: «Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί για αυτό που συμβαίνει»

Advertisement

Βγήκε κανονικά η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για εκδικητικό πορνό.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε για ακόμη μια φορά ότι δεν γνώριζαν τίποτα, ενώ έριξε τα πυρά του και στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργίαδη -ο οποίος συσχέτισε «μια σατιρική εκπομπή με το υπουργείο Πολιτισμού»

Advertisement

Στην αρχή της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό.

Επιπλέον στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε γεγονότα που τους υποχρέωσαν να μην μπορούν να κάνουν την εκπομπή όπως θα έπρεπε. Η πρώτη περίπτωση ήταν για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, και η δεύτερη φορά ήταν για τη Μαρφίν.

Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια, η τρίτη φορά είναι αυτή, που αφορά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το εκδικητικό πορνό.

Advertisement

«Χθες ήμασταν στα χαμένα, αναρωτιόμασταν τι κάναμε» είπε ο Κανάκης.

Ο λόγος που βγήκανε στο αέρα

Στο γιατί βγήκανε σήμερα στην εκπομπή αναφέρθηκε ο Κανάκης, όπως είπε, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και εμείς να μην είμαστε εδώ, επίσης συνέχισε λέγοντας πώς είναι εντάξει με τον εαυτό τους, τονίζοντας για ακόμα μια φόρα ότι δεν ήξεραν τίποτα για την υπόθεση νωρίτερα.

Συγκεκριμένα είπε, «Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα σήμερα, είναι ότι -δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να κάνουμε σατιρική εκπομπή- γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να βρισκόμαστε εδώ. Δεν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό που άμεσα ή έμμεσα μάς αφορά και να είμαστε κάπου άλλου.

Advertisement

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία»

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε ότι «όταν έφυγε ο πατέρας μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πιο εύκολα το αντιμετώπισα».

«Πόσο θα ήθελα να έρθεις να έχεις μιλήσει σε εμάς νωρίτερα»

Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος ο Κανάκης και όλη η ομάδα, είπε αναφερόμενος προς στην πρώην κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έπεσε θύμα του με το εκδικητικό πορνό, είπε «Πόσο θα ήθελα να έρθεις να έχεις μιλήσει σε εμάς νωρίτερα»

Advertisement

Η αναφορά στον Άδωνι Γεωργίαδη

Ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στα social media του, για την περίπτωση του Λιγνάδη και της Μενδώνη – όπου τότε οι Ράδιο Αρβύλα έλεγαν να παραιτηθεί και πώς αποκλείεται να μην ήξερε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια-, και είπε «το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς στον πρόεδρο της Κυβέρνησης, ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο του Πολιτισμού με μια σατιρική εκπομπή, ξεπερνάει κάθε φαντασία και δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι του δημοτικού, ενώ είπε «σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές κάποιον ανθρώπων, εσείς έχετε θεσμικό ρόλο και εξουσία, η πολιτική ευθιξία λειτουργεί διαφορετικά, είμαστε τηλεοπτική εκπομπή δεν είμαστε η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου»

«Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί που συμβαίνει αυτό το πράγμα»

«Πώς γίνεται κ. Υπουργέ αυτή η κοπέλα να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και να μην έχει κουνηθεί φύλλο από τότε, έχετε το θράσος να σχολιάζετε αυτά τα πράγματα λες και είστε μεσημεριανή εκπομπή, οι πράξεις που κάνετε για να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα είναι ανύπαρκτες, το μόνο που σας νοιάζει είναι να καλύψετε την υπουργό σας»

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: