«Με αυτό το κορίτσι θα ασχοληθεί ποτέ κανείς;»- Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά στο Twitter για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου

«Με αυτό το κορίτσι θα ασχοληθεί ποτέ κανείς;»- Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά στο Twitter για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου
Advertisement

Η αποκάλυψη της είδησης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την εμπλοκή του σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της ίδιας.

Παρά την πράξη του, από την στιγμή της αποκάλυψης, αλλά και της απομάκρυνσής του από την «παρέα» του Ράδιο Αρβύλα, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που ασχολούνται με το αν γνώριζαν ή όχι οι συνάδελφοί του τις πράξεις του και όχι με το θύμα και την ψυχολογία του.

Advertisement

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν, θέλοντας να υπενθυμίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, πήρε θέση δημόσια μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι αν γνώριζε ή όχι η υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά η κοπέλα που υπέστη αυτόν τον ψυχικό βιασμό.

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος.

Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;», έγραψε η τραγουδίστρια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: