Δεν μπόρεσε να κρατηθεί η Ανθή Βούλγαρη: Η κίνηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στον αέρα που την έκανε να κλάψει

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί η Ανθή Βούλγαρη: Η κίνηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στον αέρα που την έκανε να κλάψει
Advertisement

Η Ανθή Βούλγαρη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την έκπληξη που της επιφύλαξε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, σήμερα, Τετάρτη, για την ονομαστική της εορτή.

Αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε στην παρουσιάστρια πως μια τηλεθεάτρια θέλει να της ευχηθεί, ωστόσο, στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η μητέρα της, προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Advertisement

Τα δάκρυα της Ανθής Βούλγαρη που άκουσε τη μητέρα της

Όπως υπογράμμισε η μητέρα της Ανθής Βούλγαρη «κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή… Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό».

Και συμπληρώνει «είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό».

Η Ανθή Βούλγαρη συγκινήθηκε πολύ ακούγοντας τη μητέρα της, καθώς έχει να την δει πολύ καιρό.

Advertisement

Οι ευχές που δέχτηκε στον αέρα από τον σύζυγό της η Ανθή Βούλγαρη

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος δέχτηκε ακόμη μία έκπληξη, αφού στην εκπομπή τηλεφώνησε και ο σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος δεν αποζητά την έκθεση.

Όπως σημείωσε ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη «Ανθούλα μου; Είδες; Με ξύπνησαν πρωί πρωί. Να είσαι υγιής, χαμογελαστή, δημιουργική… Θέλω να πω πως είμαστε όλοι πολύ τυχεροί – ο καθένας για τους δικούς του λόγους – που σε έχουμε στη ζωή μας. Θέλουμε να συνεχίσεις με όλο αυτόν τον αυθορμητισμό να μας εκπλήσσεις κάθε μέρα και ας βουλγαρίζεις όπως λένε κάποιοι, αυτή είναι η επιτυχία μας… Ιορδάνη, μόνο εγώ σε καταλαβαίνω».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: