Οι 4 άντρες του ζωδιακού που «παίζουν με το μυαλό» μιας γυναίκας

Οι πρωταθλητές του "αθλήματος"

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που «παίζουν με το μυαλό» μιας γυναίκας
Advertisement

Οι κύριοι που θα σου αναφέρουμε παρακάτω είναι αρκετά έξυπνοι και εξιτάρονται από τα παιχνίδια του μυαλού.

Άλλωστε, είναι οπαδοί της θεωρίας ότι τη γυναίκα, για να την κατακτήσεις, θα πρέπει πρώτα να κυριαρχήσεις το νου της και μετά το κορμί της.

Advertisement

Αν έχεις μπλέξει με ένα από αυτά τα ζώδια να ξέρεις ότι τα πράγματα για σένα δεν θα είναι εύκολα. Εξιτάρονται από τα mind games και για εκείνα υπάρχει μόνο η… νίκη και τίποτα άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έναν Σκορπιό, τα mind games θα είναι όπως ακριβώς τα περιμένεις. Dark! Μιλάμε για ένα ζώδιο έξυπνο, με ένστικτο τρομερό και με μια τάση για μυστικά και αινίγματα.

Ο Σκορπιός θέλει να κυριαρχεί στις σχέσεις του και να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που θα θελήσει να «σκλαβώσει» είναι το μυαλό σου.

Advertisement

Το κορμί σου θα παραδοθεί αφού το κάστρο θα έχει πέσει. Τα παιχνίδια μυαλού με έναν Σκορπιό δεν είναι ποτέ εύκολα και θα πρέπει να είσαι ικανός παίκτης και να τον ιντριγκάρεις. Αν δεν το έχεις, πολύ απλά… δε θα σου ρίξει δεύτερη ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν μιλάμε για εξυπνάδα το πρώτο ζώδιο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Δίδυμος. Μπορεί να του χρεώνουν πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μυαλό «ξυράφι», είναι multitasking άνθρωπος και δεν μπορείς να του την «βγεις».

Αν μπλέξεις λοιπόν μαζί του, να ξέρεις ότι λατρεύει τα mind games και θα παίξει όσο πιο πολύ και όσο πιο «σκληρά» μπορεί! Αντέχεις;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στην ζωή του όλα τα βλέπει ως πρόκληση. Ο ανταγωνισμός τον θρέφει και τον εξάπτει. Τα mind games του κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και τον παρακινούν στο να σκαρφιστεί όλο και κάτι νέο.

Advertisement

Το κυριότερο, δεν βαριέται και θέλει κι άλλο. Θα σε τρελάνει με τα παιχνίδια μυαλού και πίστεψέ μας δύσκολα θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα μαζί του. Θέλει να κερδίζει και θα παίξει ακόμα και βρώμικα για να τα καταφέρει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με τον Δίδυμο, ο Υδροχόος θεωρείται ο… genius του ζωδιακού, καθώς είναι άτομο που λειτουργεί πολύ με το κεφάλι και την ευστροφία του.

Τα mind games γι’ αυτόν είναι… ευκολάκι, ο κρυφός άσος στο μανίκι του και του αρέσουν ακριβώς επειδή «ακονίζουν» το μυαλό του. Με μεγάλη ευκολία θα μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πίστεψέ μας, είναι… μαέστρος σε αυτό και δεν έχεις τύχη απέναντί του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: