Έμεινε τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό – Όταν γύρισε, δεν την αναγνώριζε το παιδί της

Έμεινε τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό – Όταν γύρισε, δεν την αναγνώριζε το παιδί της
Advertisement

H Ρένα Σφουγγαριστού αφηγήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, την περιπέτειά της με τον φονικό ιό, μιλώντας και για την απώλεια των κιλών.

Η 39χρονη μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέροντας πως έμεινε 4 μήνες στο νοσοκομείο και έχασε συνολικά 40 κιλά:

Advertisement

«Όταν γύρισα πίσω, το παιδί δεν με αναγνώρισε. Είχα χάσει 40 κιλά εκεί μέσα. Δε με ήθελε, μου λέει ‘δεν είσαι η μαμά μου, φύγε, θέλω τη δική μου μαμά να έρθει’» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κορωνοϊός: Τι δήλωσε η 39χρονη μητέρα για την περιπέτειά της

Την ώρα που η 39χρονη μητέρα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή, η 14χρονη κόρη της έδινε τη δική της μάχη με τον φονικό ιό.

«Την ημέρα που έφυγα εγώ, ο σύζυγος αναγκάστηκε να το πάει τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο γιατί δεν έπαιρνε αέρα το παιδί. Και είδε στο δωμάτιο τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου και δεν μπορεί να το ξεχάσει» ανέφερε.

Η 39χρονη δεν είχε εμβολιαστεί γιατί όταν νόσησε (από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο) δεν είχε ανοίξει ακόμη η πλατφόρμα για την ηλικία της. «Η κόρη μου είναι εμβολιασμένη. Ο σύζυγος μου, όλοι» κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: