Γιάννης Γκελντής: Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα ο αγαπημένος σεφ των πρωινών εκπομπών

Advertisement

Ο Γιάννης Γκελντής μίλησε στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», για τις αναμνήσεις του ως σεφ από την χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόραση, αλλά και για τη ζωή του σήμερα.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Γκελντή

Όπως υπογράμμισε ο σεφ «έφτιαξα ένα τεράστιο εργαστήριο, το οποίο είναι υβριδικό αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου πλαστικό. Είμαι… αλκοολικός πάνω στη δουλειά, μου αρέσει να δημιουργώ, μου αρέσει να βγάζω νέα παιδιά».

Advertisement

Σχετικά με τους συναδέλφους του, οι οποίοι βρίσκονται ως κριτές στο MasterChef, ο Γιάννης Γκελντής επεσήμανε «δεν θέλω να πω κάτι για τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τους γνωρίζω προσωπικά, δεν είναι μαγειρική αυτή στο MasterChef αυτό για μένα είναι ριάλιτι».

Όσον αφορά την αποχή του από την τηλεόραση, σημείωσε «δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήμουν κάπου τώρα στην τηλεόραση.

Πολλές φορές η τηλεόραση σε στύβει και σε πετάει σαν λεμονόκουπα, όταν έχεις τρέξει τα χιλιόμετρά σου και δεν σε θέλουν στη δουλειά και καλά κάνουν και δεν σε θέλουν».

Advertisement

Η συνεργασία που είχε ο Γιάννης Γκελντής με την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά, ο Γιάννης Γκελντής τόνισε «και οι δύο είναι εξαιρετικές κυρίες. Θεωρώ την Ελένη βασίλισσα της πρωινής ζώνης, της μεσημεριανής, της βραδινής, ότι κάνει η Ελένη το έχει μελετήσει.

Είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Η Ρούλα Κορομηλά είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την τηλεόραση, έβαλε τις ιδέες, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει όλο αυτό, γιατί η Ελένη δεν αφήνει τίποτα όρθιο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: