Οι Lamborghini παίρνουν φωτιά: Ανάκληση για τα αυτοκίνητα των 400.000 ευρώ

Οι Lamborghini παίρνουν φωτιά: Ανάκληση για τα αυτοκίνητα των 400.000 ευρώ
Advertisement

Η ανάκληση αφορά τέσσερις Lamborghini Aventador SVJ Roadster σε όλο τον κόσμο για έλεγχο και αποτροπή από απροειδοποίητη φωτιά.

Οι τέσσερις Lamborghini Aventador SVJ Roadster που ανακαλούνται κατασκευάστηκαν στις 15 Μαρτίου του 2021 και βρίσκονται σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές του πλανήτη.

Advertisement

Ποια είναι όμως η αιτία της ανάκλησης των συγκεκριμένων τεσσάρων ιταλικών supercar; Αυτή εντοπίστηκε σε λάθος σφίξιμο βιδών στην σύνδεση των γραμμών του φυγείου λιπαντικού.

Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσε να διαρρεύσει λάδι πάνω σε κάποια καυτή επιφάνεια, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για πυρκαγιά.

Η Lamborghini αντιλήφθηκε νωρίς το συγκεκριμένο θέμα και έκανε αμέσως έρευνα σε μια Aventador SVJ που πήρε φωτιά λόγω διαρροής λιπαντικού. Το πρόβλημα εντοπίστηκε και πριν μερικές μέρες “απομόνωσαν” τα τέσσερα ελαττωματικά ιταλικά supercars, μέσω ανάκλησης.

Advertisement

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία, οι ιδιοκτήτες και οι επίσημοι επισκευαστές είναι ενήμεροι για την κατάσταση και τον λόγο της ξαφνικής ανάκλησης.

Όλες οι εργασίες και οι επισκευές θα πραγματοποιηθούν χωρίς επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη, μιας και καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: