Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι απογοητευτικές για αυτά τα 3 ζώδια

Advertisement

Έχουμε μπει για τα καλά σε ρυθμούς… 2022, και όλοι περιμένουμε πώς και πώς τη νέα χρονιά, μιας και το 2021 δεν ήταν εύκολο σχεδόν για κανένα ζώδιο.

Μπορεί να είμαστε στον Δεκέμβρη, έναν μήνα άκρως χριστουγεννιάτικο, λαμπερό και εορταστικό, ωστόσο τα 3 ζώδια που θα σου αναλύσουμε πιο κάτω, έχουν ακόμα κάποια… εμπόδια να αντιμετωπίσουν. Πάμε να τα δούμε:

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω από τις 19 Δεκεμβρίου και αυτή της η αναδρομή εσένα σε επηρεάζει και με το παραπάνω. Πώς;

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σου και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένος/η ή αποσυντονισμένος/η σε θέματα που αφορούν στις σπουδές σου, νομικά ζητήματα ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

Θα αναγκαστείς να γίνεις πολυμήχανος/η και σίγουρα πιο ευέλικτος/η. Καθώς ο μήνας συνεχίζεται, μπορεί να νιώθεις ότι ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου τονίζονται και εντείνονται περισσότερο. Ενδεχομένως και να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο και να αναγκαστείς να γκρεμίσεις κάποια εμπόδια.

Advertisement

Καθώς ο Κρόνος πλησιάζει σε μοίρες για να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 24 Δεκεμβρίου, μπορεί να είσαι στα πρόθυρα να επαναστατήσεις ενάντια σε οτιδήποτε έχει περιορίσει τις δυνατότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στις 19 Δεκεμβρίου θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω, που για σένα αποτελεί τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για σένα, αγαπητέ Καρκίνε;

Ότι η αναδρομή της αυτή θα σε επηρεάσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές σχέσεις σου, αλλά και τις συνεργασίες σου. Ίσως δεις έναν/μια πρώην να σου χτυπάει ξανά την πόρτα ή να σου στέλνει μήνυμα. Αν θέλεις μια επανασύνδεση, καλώς, αν όχι, τότε απλά θα του/της κλείσεις την πόρτα κατάμουτρα.

Advertisement

Όπως και να έχει, με Αφροδίτη ανάδρομη στον έβδομο οίκο σου, καμία νέα γνωριμία δεν πρόκειται να έχει μέλλον, θα είναι εφήμερη και δεν θα στεριώσει. Θα μπεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σου γενικά και ένα… «δράμα» θα το ζήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κυβερνά και το δικό σου ζώδιο (μαζί με τον Ταύρο) και σε επηρεάζει πάντα σε μεγάλο βαθμό. Όταν λοιπόν εκείνη θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου, θα σου φέρει στην επιφάνεια θέματα και προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου.

Θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου και θα σε κάνει να νιώθεις πιο ευαίσθητος/η και πιο απροστάτευτος/η απ’ ό,τι συνήθως.

Advertisement

Η δυσαρμονική, δε, όψη της με τον Πλούτωνα θα τονίζει θέματα που είχες εδώ και καιρό με την οικογένειά σου και απλώς αρνιόσουν να τα αντιμετωπίσεις ή τα έκρυβες κάτω από το χαλί. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να τα λύσεις και να τα ξεπεράσεις.

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: