Μυστήριο με βίντεο που κατέβασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» – Το χιούμορ για τα sex tape, τα υπονοούμενα και η αμηχανία του Παναγιωτόπουλου [βίντεο]

Μυστήριο με βίντεο που κατέβασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» – Το χιούμορ για τα sex tape, τα υπονοούμενα και η αμηχανία του Παναγιωτόπουλου [βίντεο]
Advertisement

Νέα ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα», στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδικτύου ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να «κατεβάσει» συγκεκριμένα βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Σημειώνεται πως τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» έχουν υποστηρίξει επανειλημμένως ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς και ότι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter Georgy Zhukov ξεκινά τις αναρτήσεις του, λέγοντας πως από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021.

Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτή ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother, το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» είχε πει τότε.

Advertisement

Advertisement

Τα υπονοούμενα για τα sex tape και η αμηχανία του Παναγιωτόπουλου

Ο ίδιος χρήστης του Twitter συνεχίζει τον συλλογισμό του και παραθέτει μία εκπομπή από το 2010 όπου οι παρουσιαστές έχουν ως θέμα σχολιασμού την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στο απόσπασμα οι παρουσιαστές, επ’ αφορμής αυτού του γεγονότος, παραθέτουν ερωτήσεις παρουσιαστριών σχολιάζοντάς τες με… χοντροκομμένο χιούμορ.

Ο Georgy Zhukov παραθέτει απόσπασμα μετά τον σχολιασμό, όπου ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται με υπονοούμενα να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Advertisement

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» και τον Αντώνη Κανάκη να απαντά: «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Σερβετάς συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

Το χοντροκομμένο χιούμορ για τα sex tape

Νωρίτερα, όμως, οι παρουσιαστές δεν εμφανίζονται και τόσο ευαισθητοποιημένοι στην ιδέα διαρροής ενός sex tape με τις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού, κάνοντας… πλάκα και αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο η όποια γυναίκα να μην συναινεί στη δημοσίευση των στιγμών αυτών.

Advertisement

Μερικές από τις φράσεις που ακούγονται ως σχολιασμός στο εν λόγω βίντεο:

• «Για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι, οι άλλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης»

• «Αυτό σημαίνει πως του άρεσε. Πρόσεξε όμως μην του άρεσε τόσο πολύ ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»

• «Τι σε νοιάζει κοπέλα μου, μπορεί να πέσεις στα δικά σου μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας»

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: