Βακάρος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν τον πολυνοιάζει, μπορεί και να το διασκεδάζει»

Βακάρος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν τον πολυνοιάζει, μπορεί και να το διασκεδάζει»
Advertisement

Ο Σωτήρης Βακάρος μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον παρουσιαστή με την υπόθεση του revenge porn.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε για τον πρώην συνεργάτη του και φίλο του -όπως τον αποκάλεσε- ότι «του άρεσε πάντα να προκαλεί σοκ. Και τα αστεία του είναι πάντα σοκαριστικά. Και έτσι συνεχίζει να μας σοκάρει. Όλα αυτά, βέβαια, θα πάρουν τη νόμιμη οδό και θα πρέπει να τιμωρηθεί. Και είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρηθεί».

Advertisement

Συνεχίζοντας, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Rock Radio στη Θεσσαλονίκη, επισήμανε στην κάμερα του Star: «Αλλά, η μεγάλη βάση που πρέπει να δώσουμε, είναι σε όλα τα κορίτσια. Και λέω όλα, γιατί βγήκε τώρα και δεύτερη, μπορεί να βγει και τρίτη και τέταρτη… Δεν ξέρουμε».

Ακόμη, ο Σωτήρης Βακάρος, ανέφερε: «Ξέροντας τον Στάθη, έχει τη δικιά του αναισθησία. Ο Στάθης είμαι σίγουρος ξέρει και τα νομικά, έχει ρωτήσει, έχει μάθει και κινείται έτσι όπως θέλει να κινηθεί. Και θα τιμωρηθεί. Δεν τον πολυνοιάζει από ό,τι κατάλαβα. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσει να ζει τη ζωή του. Μπορεί και να ζει το όνειρό του αυτήν τη στιγμή». Για να διευκρινίσει: «Μπορεί και να το διασκεδάζει».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνέχισε: «Αυτό που επίσης δεν μου αρέσει καθόλου, είναι ο λιθοβολισμός. Υπάρχει ανθρωποφαγία. Καθίστε να δούμε υπομονετικά τι θα γίνει. Οπωσδήποτε θα τιμωρηθεί.

Advertisement

Και μόνο που έχει δημοσιοποιηθεί αυτή η ιστορία, είναι η απόλυτη τιμωρία. Ό,τι και να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, έχει τιμωρηθεί ήδη. Αλλά, το πιο μεγάλο βάρος όλοι μας, πρέπει να το ρίξουμε στα κορίτσια».

Για την οικογένεια του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το πώς βιώνει αυτήν την ιστορία, είπε: «Οι μητέρες αν πρέπει να πληρώνουν τις αμαρτίες για τους γιους. Αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας, είναι στεναχώρια, οργή, θυμός».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: