«Κάνω εμετό με κάτι κυρίες γύρω στα 50 που ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζι@ τους έξω»

«Κάνω εμετό με κάτι κυρίες γύρω στα 50 που ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζι@ τους έξω»
Advertisement

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την κόρη της και την εμφάνισή της.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η συγγραφέας Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τα παιδικά της χρόνια στην Καστέλλα, τις δύσκολες στιγμές και την κόρη της, ενώ απάντησε σε αυτούς που την αποκαλούν «μάγισσα».

Advertisement

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν γέννησα την κόρη μου, τη Μάγκι. Ήταν φοβερή στιγμή αυτή, τη θυμάμαι σαν και τώρα. Έπαιζα μπιρίμπα στο μαιευτήριο συνέχεια με τις φίλες μου (γέλια)» εξομολογείται η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Την ενοχλεί που κάποιοι λένε ότι «η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μάγισσα»; «Όχι, διότι η αρχαία περσική λέξη του “μάγισσα”, μαγκ, σημαίνει “σοφός”. Αφού με λένε “σοφή”, τους ευχαριστώ πολύ και τον αποδέχομαι τον όρο.

Δεν με ενοχλεί, με ευχαριστεί. Αυτοί βέβαια έχουν άλλη εκδοχή για τη λέξη “μάγισσα”. Το πάνε στο Χόλιγουντ και στον Μεσαίωνα. Αλλά για μένα οι τρεις Μάγοι ήταν οι τρεις σοφοί».

Η Μάρα Μεϊμαρίδη απαντά για το αν ασχολείται με την εξωτερική της εμφάνιση και ξεσπά. «Από ό,τι βλέπεις όχι. Το θεωρώ πλέον ποταπό. Προτιμώ να βάλω data μέσα στον εγκέφαλό μου και καινούρια πράγματα να μαθαίνω. Κάποτε ασχολιόμουν.

Advertisement

Ήμουν μεγάλη ψωνάρα. Έπαιρνα αεροπλάνο και πήγαινα στο Μιλάνο να κουρευτώ και γύρναγα το βράδυ, λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν κομμωτήρια. Τα έκοψα όλα αυτά, γιατί ωρίμασα κάποια στιγμή.

Εμετό κάνω με κάτι εικόνες κυριών γύρω στα 50, 55, 60 οι οποίες ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζι@ τους έξω σαν να λένε “ελάτε να με απαυτώσετε”. Δεν έχουν ωριμάσει. Το να κάτσω να διαβάσω είναι η καλύτερή μου.

Δεν ασχολούμαι με τα social media, τα σιχαίνομαι, δεν τα μπορώ και τα θεωρώ υπεύθυνα για μεγάλες καταστροφές που θα έρθουν. Θεωρώ ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι επειδή υπάρχουν τα social media», κατέληξε η κ. Μεϊμαρίδη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: