Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είμαι κι εγώ ένα κρούσμα, να βγούμε έξω εμείς που νοσούμε, είμαστε πιο πολλοί»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είμαι κι εγώ ένα κρούσμα, να βγούμε έξω εμείς που νοσούμε, είμαστε πιο πολλοί»
Advertisement

Η Ντόρα Μακρυγιάννη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και το ανακοίνωσε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανήρτησε ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο υπογραμμίζει «ευτυχώς που υπάρχουν τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουν.

Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο story μου, έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν.

Advertisement

Είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας. Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα.

Η πρόταση της Ντόρας Μακρυγιάννη σχολιάζοντας τις χιλιάδες κρουσμάτων

Και συμπληρώνει η Ντόρα Μακρυγιάννη “α! Έχω μια ιδέα. Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει, γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω, γιατί είμαστε πάρα πολλοί”.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: