Τα 3 ζώδια που δεν απολαμβάνουν καθόλου τις γιορτές!

Advertisement

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν την περίοδο των γιορτών, που είναι γεμάτη δώρα, γέλιο, ρεβεγιόν, οικογενειακές συγκεντρώσεις και άφθονη αγάπη κι ευχές, υπάρχουν κάποιοι που θα έκαναν ευχαρίστως… skip και θα πήγαιναν κατευθείαν στις… 8 Ιανουαρίου.

Σε ποια ζώδια ανήκουν; Διάβασε παρακάτω!

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι υπερβολικά επικριτική με τον εαυτό της και τους άλλους. Όταν περιτριγυρίζεται από την οικογένεια στις γιορτές, αντί να ενθουσιάζεται που μπορεί και να είχε καιρό να τη δει, ανησυχεί περισσότετο για τα δώρα, είτε αυτά που θα της κάνουν είτε αυτά που θα προσφέρει.

Θα είναι ωραία, θα ενθουσιάσουν, θα της αρέσουν, ενώ 3 φορές στις 4 θα καταλήξει στραβομουτσουνιασμένη. Από την άλλη, είναι και της υγιεινής διατροφής, επομένως είναι δύσκολο (σε βαθμό να μην το αντέχει καθόλου) να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα να μπουκώνονται με αλμυρά, γλυκά και άλλα ανθυγιεινά φαγητά και να πίνουν σε κάθε ευκαιρία.

Οι γιορτές τη στρεσάρουν περισσότερο από το κανονικό, οπότε προτιμά να τις αποφύγει με κάθε κόστος.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θέλει να αποφύγει πάση θυσία τις δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να έχουν οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, ίσως επειδή έχει καεί η γούνα του τα τελευταία χρόνια.

Είναι γνωστό ότι δεν του αρέσουν τα ψέματα και τα μυστικά, αλλά κατά τη διάρκεια των γιορτών, ανακαλύπτει συνεχώς (ή φοβάται ότι θα ανακαλύψει) ότι κάποιος/α του είχε πει ένα ψέμα, είχε κάνει κάτι πίσω από την πλάτη του ή δεν του είπε κάτι που ενδεχομένως να του άλλαζε τη ζωή ή να τον επηρέαζε.

Αν συμβεί οτιδήποτε από τα παραπάνω, όχι μόνο θα θελήσει αμέσως να φύγει, αλλά και δε θα μιλήσει ποτέ ξανά στο μέλος της οικογένειας που τον πρόδωσε, οπότε θα καταστρέψει αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια ευτυχισμένη περίοδος για όλους.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος απολαμβάνει πραγματικά να είναι μόνος. Θα προτιμούσε να περνά τον χρόνο του, κάνοντας πράγματα που του αρέσουν, παρά να παρευρεθεί σε βαρετές συγκεντρώσεις με άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, στο οποίο ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποια που δεν του αρέσουν, λόγω της νοοτροπίας ή των αντιλήψεών τους.

Όταν πλησιάζει η περίοδος των γιορτών και δεν έχει άλλη επιλογή από το να την περνά με την οικογένειά του, με την οποία μπορεί να μην έχει καμία… σχέση, αυτόματα νιώθει εγκλωβισμένος. Η ρήξη των δεσμών ακόμα και με δικούς του ανθρώπους, που δεν είναι δημιουργικοί ή διανοούμενοι, είναι ευκολάκι για αυτόν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: