Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχω μετανιώσει, δεν υπήρχε οικονομικό όφελος» -Η απολογία του για τα ροζ βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχω μετανιώσει, δεν υπήρχε οικονομικό όφελος» -Η απολογία του για τα ροζ βίντεο
Advertisement

Μετανιωμένος για τις πράξεις του 2019 φαίνεται πως είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στις αρμόδιες αρχές.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε αρχικά: «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας».

Advertisement

Ειδικότερα, «στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου»

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», δήλωσε o Στάθης Παναγιωτόπουλος, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

«Αναφορικά με το χρήστη με username… έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα», τόνισε.

Advertisement

Επίσης, ανέφερε το εξής: «Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου για το 2019, ενώ από τότε δεν έχω κάνει το παραμικρό και ζητώ συγγνώμη από τη μηνύτρια. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

«Αισθανόμουν ότι ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο»

Στη συνέχεια, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» επιχείρησε να εξηγήσει τον λόγο σύμφωνα με τον οποίο προχώρησε στην ανάρτηση των ροζ βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι δύο από τα βίντεο που δημοσιοποίησε τα είχε τραβήξει με την έγκριση της κοπέλας, με την οποία ήταν σε σχέση το 2015, αλλά δεν την είχε ενημερώσει ότι τα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο.

«Δεν το ήξερε. Το έκανα εγώ. Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Advertisement

«Δύο ανήρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ, είναι η αλήθεια. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας», συμπλήρωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Δεν υπήρχε οικονομικό όφελος από τα ροζ βίντεο»

Τέλος, δήλωσε πως «μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό όφελος. Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: