Λαζόπουλος: Με τόσα λεφτά που παίζονται, σίγουρα θα έρθει κι άλλη πανδημία. Δεν ακούω όσα λέει η Παγώνη

Λαζόπουλος: Με τόσα λεφτά που παίζονται, σίγουρα θα έρθει κι άλλη πανδημία. Δεν ακούω όσα λέει η Παγώνη
Advertisement

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων μίλησε για τον κορωνοϊό, τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την πανδημία ενώ σχολίασε και την «εμμονή» του με τη Μιμή Ντενίση.

Advertisement

«Είμαστε σε μία σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά είναι κολαούζος της προηγούμενης. Πιστεύω ότι το 2022 θα λήξει, τουλάχιστον αυτή η πανδημία. Με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία. Μπήκαμε στον αιώνα των πανδημιών.

Ακούμε τους επιστήμονες αλλά εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα λεγόμενα της κ. Παγώνη, θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ, έχει μια χαρά φωνή. Αν είχα εκπομπή σίγουρα θα την σατίριζα. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε ότι, «το σύστημα τους έχει οδηγήσει προς την έξοδο, το θέμα με τον Στάθη τους έχει κάνει κακό».

Advertisement

Το θέμα με τους “Ράδιο Αρβύλα” είναι ψυχολογικό. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν», πρόσθεσε.

«Η μαμά μου μού έλεγε να μην πίνω ποτέ δηλητήρια. Δεν έπεσε λάσπη πάνω μου θεωρώ. Δίπλα μου, πίσω, μπρος μου μπορεί, γιατί ξέρω ποιος είμαι εγώ», σημείωσε για τις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς, προσθέτοντας: «Δεν απαντούσα ποτέ στη στιγμή, άφηνα τον χρόνο να λειτουργήσει. Δεν βιάστηκα να απαντήσω με το κότερο, ήρθε το βιβλίο και απαντήθηκε».

Για τις εμμονές της σάτιρας, εξήγησε πως η εμμονή είναι μέρος της σάτιρας και πως ο ίδιος έχει υπάρξει εμμονικός.

Advertisement

«Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;. Βουτάει ένας σε μία λίμνη αυτοπεποίθησης, και βγαίνει μούσκεμα, μια πετσέτα θα του τη ρίξεις», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μιμή Ντενίση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχθεί. «Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: