Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του προπονητή πυγμαχίας που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης

Advertisement

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του προπονητή στην Πάτρα, που καταγγέλθηκε από 14χρονη αθλήτριά του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του γνωστού ποινικολόγου, ο κ. Κούγιας «κατόπιν απαιτήσεως του προπονητή πυγμαχίας κύριου Λ.Μ. και τη σύμφωνη γνώμη του εκλεκτού συναδέλφου μας του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών κύριου Χρήστου Τσόλκα, από σήμερα αναλαμβάνει μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μας την υπεράσπιση του κύριου κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε εις βάρος μιας 14χρονης αθλήτριάς του το αδίκημα της καταχρήσεως σε ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών».

Advertisement

«Η υπόθεση εις βάρος του κυρίου Λ.Μ., όσο αφορά την αντιμετώπισή της από τη Δικαιοσύνη, είναι πρωτοφανής, αφού για την προσωρινή του κράτηση διεφώνησαν τόσο ο Τακτικός Ανακριτής που διενεργεί την ανάκριση, όσο και η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου που κατά πλειοψηφία αποφάσισε την προσωρινή του κράτηση», σημειώνει η ανακοίνωση.

Τέλος, επισημαίνεται: «Εμείς σεβόμαστε αυτή την προσωρινή απόφαση της Δικαιοσύνης και μαζί με τον κύριο Χρήστο Τσόλκα θα ζητήσουμε τη διενέργεια κάθε νόμιμης ανακριτικής πράξεως, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα του εντολέως μας, και ακολούθως είμαστε βέβαιοι ότι με τη σύμφωνη γνώμη τόσο του κύριου Ανακριτού όσο και της Εισαγγελικής Αρχής ο εντολέας μας θα μείνει ελεύθερος και θα επιστρέψει στην οικογένεια του και στην προπόνηση των εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών του που μαζί με τους γονείς τους του συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή σε αυτή την τραγική συγκυρία της ζωής του».

Υπενθυμίζεται ότι, εναντίον του προπονητή πυγμαχίας είχε υπάρξει καταγγελία από την πλευρά της 14χρονης στην Αστυνομία. Η έφηβη φέρεται να υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν την παρέλαβε η μητέρα της από τον αθλητικό σύλλογο, της είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, με την υπόθεση να οδηγείται στη συνέχεια στις Αρχές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: