ΤΒΙ Bank: Η βουλγαρική τράπεζα «αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα» που έρχεται στην Ελλάδα

Advertisement

Στην ελληνική τραπεζική αγορά εισέρχεται η TBI Bank, η οποία ηγείται στον τομέα του inclusive banking και στην αγορά του «αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα», λαμβάνοντας σχετική αδειοδότηση από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Η τράπεζα, η οποία έχει έδρα στη Σόφια, θεωρείται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

Advertisement

Τι μπορούν να περιμένουν οι Έλληνες

Με την αρχή του νέου έτους, πελάτες και έμποροι θα μπορούν να επωφεληθούν από τις ψηφιακές λύσεις της TBI. Σαν πρώτο βήμα, η τράπεζα θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα από «αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα» προϊόντα τόσο σε online όσο και σε καταστήματα.

Μέσα στο 2022, θα παρουσιάσει και τα γενικά προγράμματα δανειοδότησης αλλά και την καινοτόμα κάρτα ΝΕΟΝ.

Αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες πελάτες online, μέσα από την εφαρμογή της TBI στο κινητό, την ιστοσελίδα της αλλά και τηλεφωνικά  μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών.

Advertisement

Ποια είναι η TBI Bank

Η TBI Bank, αυτή τη στιγμή, προσφέρει τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα σε εμπορικά καταστήματα και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τους πελάτες της στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Επιπλέον, η TBI χωρίς φυσική παρουσία βρίσκεται και σε 5 άλλες ευρωπαϊκές αγορές: τη Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Δανία και Σουηδία.

Ως inclusive lender αλλά και ισχυρός παίκτης στο ψηφιακό τοπίο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων συνεργατών της τάξεως των 13.000 τόσο online όσο και σε φυσικά καταστήματα.

Advertisement

Διαθέτει δε, ένα αρκετά ισχυρό πελατολόγιο αποτελούμενο από 2.000.000 άτομα. Επί σειρά ετών, η TBI βρίσκεται ανάμεσα στις πιο κερδοφόρες και αποτελεσματικές τράπεζες στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Η οργανωτική δομή

«Η είσοδος στην ελληνική αγορά είναι μια φυσική εξέλιξη στην επέκτασή μας, εφ’ όσον ήδη έχουμε πετύχει με τις λύσεις πληρωμών για τον εμπορικό κόσμο στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η επιτυχία μας οφείλεται στις αξιόπιστες χρηματοδοτήσεις στους καταναλωτές, και δίνοντας στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους», τόνισε ο Petr Baron, διευθύνων σύμβουλος της TBI.

Advertisement

Ο Κώστας Τοβίλ ηγείται της ομάδας της TBI στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν ειδικό στη συγκεκριμένη αγορά με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα και το fintech σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία.

«Θέλουμε να γίνουμε ο εναλλακτικός πάροχος πληρωμών στις επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειριστούν τα χρήματά τους αδιάλειπτα και με διαφάνεια», δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: