Δεν την νοιάζει πλέον τι λένε: Η 1η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά από μήνες σχέσης

Δεν την νοιάζει πλέον τι λένε: Η 1η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά από μήνες σχέσης
Advertisement

Ήταν να μην γίνει η αρχή, ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι αν και στην αρχή προσπαθούσαν να αποφύγουν τα φλας της δημοσιότητας, πλέον προβαίνουν σε δημόσιες αναρτήσεις.

Μετά την αναφορά που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην σχέση του με την ερμηνεύτρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4», η Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της προέτρεπε τους followers της να παρακολουθήσουν online την παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια», που πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Advertisement

Δέσποινα Βανδή: Η νέα ανάρτησή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή ερμηνεύτρια σε νεότερη ανάρτησή της στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία από την παράσταση που σκηνοθετεί ο ηθοποιός.

Όπως φαίνεται η Βανδή στηρίζει δημόσια τον σύντροφό της σε κάθε του δραστηριότητα. «Δεν χωρίζουν στιγμή» λένε άτομα από το οικείο περιβάλλον τους τονίζοντας μάλιστα το πόσο πολύ έχουν δεθεί.

Υπενθυμίζουμε πως οι πρώτες φήμες που ακούστηκαν ευρέως από διάφορες πηγές για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε από το κοντινό τους περιβάλλον αλλά ούτε και από τους ίδιους που κρατάνε σιγήν ιχθύος για τις μελλοντικές τους αποφάσεις.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: