Οργισμένος ο Αλεξάνδρου με την πλάκα για την πρώην του: «Σου είπα να σταματήσεις, δεν γελάω» [βίντεο]

Advertisement

Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωινό της Τετάρτης ανάμεσα όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε κατά των συνεργατών του στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη της πρώην συντρόφου του, Ελισάβετ Σπανού και τα πειράγματα της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της.

Advertisement

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θεώρησε ότι οι συνεργάτες του δεν σέβονται το παρελθόν και το μέλλον του και δε δίστασε να υψώσει τους τόνους και να απασφαλίσει κατά πάντων.

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω».

«Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί» τόνισε εξοργισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Advertisement

«Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί! Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα! Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα».

Από την θέση της, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να συγκρατήσει και να ηρεμήσει τον συνεργάτη της αλλά εκείνος φάνηκε ανένδοτος στο γεγονός πως ήθελε να θέσει τα όρια του.

«Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριο του! Ναι κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε» τόνισε, με τη σειρά της, η καλεσμένη Ελισάβετ Σπανού η οποία και ήρθε επίσης σε άβολη θέση με το συγκεκριμένο σκηνικό.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 το μοντέλο και η τραγουδίστρια είχαν γνωριστεί σε ένα βίντεο κλιπ και είχαν σχέση.

Τότε όμως η Ελισάβετ Σπανού έλεγε δημόσια ότι έχουν σχέση, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έλεγε ότι δεν υπήρχε κάποια σχέση. Τότε λοιπόν είχαν απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ και τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: