Γιώργος Θεοφάνους: «Μεγάλη φωνή η Πάολα αλλά δεν μου αρέσει το περιβάλλον της, μπορεί να της κάνουν κακό»

Advertisement

Καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια ήταν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος έπαιξε και τα… διλήμματα της παρουσιάστριας.

Το διασκεδαστικό παιχνίδι της Αννίτας Πάνια με τον καλεσμένο της, τον Γιώργο Θεοφάνους αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ή συνεργάζεται.

Advertisement

Η Αννίτα του έβαλε διάφορα «διλήμματα» και ιδού τι επέλεξε σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα:

Άννα Βίσση ή Δέσποινα Βανδή; «Την Άννα την αγαπάω. Κρατάω τον άνθρωπο Δέσποινα»

Δέσποινα ή Νατάσα Θεοδωρίδου; «Αν δεν ήταν η Νατάσα να πει τα τραγούδια μου, δεν θα ήξερε κανένας τα τραγούδια μου».

Οι «ρακέτες» συνεχίστηκαν και ο Γιώργος Θεοφάνους κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα από πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες. Επόμενο δίλλημα, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Σάκης Ρουβάς.

Advertisement

Νατάσα ή Σάκης Ρουβάς; «Γνωρίζω τον Σάκη έτσι όπως δεν τον ξέρει ο πολύς κόσμος. Ο Σάκης μου άνοιξε έναν πνευματικό κόσμο δύο φορές. Κι επειδή βάζω την ψυχή πάνω από όλα κρατάω τον Σάκη».

Σάκης ή Αντώνης Ρέμος; «Ο Αντώνης είναι οικογένειά μου, όποτε τον πάρω τηλέφωνο είναι εκεί. Η οικογένεια είναι πρώτη».

Αντώνης ή Πασχάλης Τερζής; «Με την άδειά σου Αντώνη θα κρατήσω τον Πασχάλη. Ξέρω πόσο τον αγαπάει. Τα πρώτα μου λαϊκά τραγούδια τα έκανα με τον Πασχάλη».

Advertisement

Πασχάλης ή Πάολα; «Η Πάολα είναι ένα παρεξηγημένο παιδί. Ήθελε να γίνει καλόγρια και δεν την άφησαν οι δικοί της. Μεγάλη φωνή, πέρασα εξαιρετικά μαζί της στο στούντιο.

Δεν μου αρέσει το περιβάλλον της, η “αυλή” της, δεν μου αρέσει καθόλου. Μπορεί να της κάνουν και κακό, θα μπορούσε να είναι σκαλοπάτια πιο πάνω η Πάολα αυτή τη στιγμή» αποκάλυψε ο μουσικοσυνθέτης και κράτησε τον Πασχάλη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: