Λαζόπουλος: «Δεν είναι ψεκασμένοι όσοι δεν εμβολιάζονται. Η Pfizer έβγαλε 325 δισεκατομμύρια κέρδη»

Advertisement

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast «Στο στόμα του Λάκη», που πραγματοποιεί στο News247, μίλησε για τα εμβόλια, εκφράζοντας τους ενδοιασμούς ιδιαίτερα για τις αναμνηστικές δόσεις.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα κόλλησε κορονοιό, άφησε αιχμές για τους δημοσιογράφους και την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης για τα εμβόλια και την προώθηση του διαχωρισμού ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Advertisement

Η άποψη του Λάκη Λαζόπουλου για τις αναμνηστικές δόσεις

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς και τις αναμνηστικές δόσεις, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε ειρωνικά πως «έτσι θέλει να λέει η εταιρία την αποτυχία της. Κάθε μέρα ακούμε έρευνες για αναμνηστική δόση. Ε κάτι θα κάνει αναμνηστική είναι. Είναι δυνατόν να εμβολιάζονται λαοί κάθε 6 μήνες; Ρωτάω την απλή λογική! Παράλογο! Δεν απαντάει κανείς… άρα λογικό».

Σχετικά με την πληρωμή των ΜΕΘ από τους ανεμβολίαστους, ο ηθοποιός επεσήμανε “αυτό λέγεται revenge salary. Σου δίνω λίγο μισθό και σε εξαναγκάζω να εξευτελιστείς στο ταμείο όταν δεν θα έχεις να πληρώσεις, για να μάθεις να είσαι ανεμβολίαστος”.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Για την πολύκροτη υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μέχρι να βγει στον αέρα η εκπομπή είχε κερδίσει την υπόθεση στην Αυστραλία για την παραμονή του, αλλά του ακυρώθηκε εκ νέου η βίζα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε «στην Αυστραλία συγκρούστηκε ο Γολιάθ με τον Δαυίδ. Οι φαρμακευτικές εταιρίες με τον άνθρωπο.

Advertisement

Στην Αυστραλία έγινε ένας πόλεμος των φαρμακευτικών εταιριών με έναν άνθρωπο δύσπιστο θες; Aκοινώνητο θες; Αλλά πως να πεις ακοινώνητο έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει τόσα πολλά στην κοινωνία και έρχεσαι εσύ σαν σκουλήκι του συστήματος για να βρίζεις για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιριών ώστε να μη τολμήσει και κουνηθεί κανείς δικός μας.

Έκανε λεφτά λέει ο τενίστας και έχει δικό του αεροπλάνο. Στα έκλεψε άνθρωπε μου? τι θες να πεις? Όποιος κάνει το εμβόλιο είναι έξυπνος και όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι και ψεκασμένοι; Να μας δίνουν και πιστοποιητικό νόησης η εταιρίες! Όλοι οι δημοσιογράφοι είναι οι έξυπνοι και οι άλλοι είναι Βαλκάνιοι, είναι ψεκασμένοι, είναι ηλίθιοι.

Ατομική ευθύνη σημαίνει ότι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του. Ακόμη και ο παράλογος φόβος δεν είναι ανοησία. Σταματήστε να κατηγορείτε εσείς πληρωμένα ανθρωπάκια, εντεταλμένοι κακομοίρηδες τον κάθε άνθρωπο. Προσπαθήστε με το μυαλό να πείσετε. Αλλά που να το βρείτε εσείς που όσο εμβολιάζεστε τόσο πιο έξυπνοι νιώθετε».

Advertisement

Για τα κέρδη των εταιριών, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε «απλά μπορεί να είμαστε μ…ς κ εμείς που εμβολιαζόμαστε κ οι άλλοι που δεν εμβολιάζονται και όλοι μαζί. Εγώ είμαι έξυπνος, τα έχω κάνει τα εμβόλια μου. Θα πάρω και τη pfizer να μου στείλει και το πιστοποιητικό νόησης να δείχνω ότι είμαι έξυπνος.

325 δις έβγαλαν στη pfizer από τα εμβόλια και θέλουν και 4η δόση. Πως μπορεί να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης με το να εμβολιάζεται ο κάθε λαός 4 και 5 φορές; Δηλαδή εντάξει ηρεμήστε. Δέκα Χρόνια είπε θα εμβολιαζόμαστε είπε ο Μπουρλά. Για τα επόμενα 10 χρόνια θα έχουμε σίγουρα covid… Θα φορτίσουν αυτοί τέλος πάντων».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: