Τα 2 ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό και τα 2 πιο αγαθιάρικα

Τα 2 ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό και τα 2 πιο αγαθιάρικα
Advertisement

Και όλα είναι αποδεκτά! Εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Δεν είναι κακό να έχεις… «βρώμικο» μυαλό, ούτε όμως είναι κατακριτέο να έχεις ένα πιο αγαθό και ρομαντικό.

Λίγο πιο κάτω θα σου αναλύσουμε τα 2+2 ζώδια που ανήκουν σε κάθε μια από τις κατηγορίες που αναφέρουμε. Ίσως και να… εκπλαγείς με κάποια γι’ αυτό διάβασε και από εδώ και στο εξής θα είσαι προετοιμασμένος/η.

Advertisement

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

ΙΧΘΥΕΣ

Ναι! Ξεκινάμε με την μεγάλη έκπληξη. Παραδέξου το ότι το μυαλό σου δεν πήγε στο γλυκό, τρυφερό και ρομαντικό Ψαράκι. Και όμως! Πρόκειται για ένα ζώδιο που στο κρεβάτι του, μπορεί να μεταμορφωθεί.

Έχει τις πιο περίεργες, kinky και εξεζητημένες φαντασιώσεις που θα μπορούσες να ακούσεις ποτέ από ερωτικό σου ταίρι. Μην σε τρομάξει όμως! Το αντίθετο! Προσπάθησε να απολαύσεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει.

Θα σου ανοίξει πόρτες σε κόσμους που δεν είχες ξαναδεί ή δεν πίστευες ότι υπάρχουν. Η φαντασία του και η δημιουργικότητά του, μπορούν να δημιουργήσουν τα πιο «βρώμικα» και παράλληλα τα πιο «καυτά» σκηνικά.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περιέργεια του Δίδυμου είναι αυτή που τον κάνει να θέλει να αναζητά συνέχεια νέες περιπέτειες, εμπειρίες και… ηδονές. Μιλάμε για ένα ζώδιο που βαριέται πάρα πολύ εύκολα.

Αν συνδυάσεις και το γεγονός ότι είναι πανέξυπνος, τότε καταλαβαίνεις το γιατί το μυαλουδάκι του σκαρφίζεται τόσες πολλές και διαφορετικές ιδέες για να μπορέσει να δώσει πάθος και έξαψη στην ερωτική του ζωή.

Ο Δίδυμος θέλει να δοκιμάζει τα πάντα και το μυαλό του μπορεί να γίνει αρκετά «βρώμικο» σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ και την ικανοποίησή του. Θέλει να είναι διαφορετικός, εκκεντρικός και ο πιο ξεχωριστός εραστής ή ερωμένη που είχες, οπότε μην εκπλαγείς από όλα όσα θα ακούσεις.

Advertisement

ΤΑ ΑΓΑΘΙΑΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό. Είναι ρομαντικός, τρυφερός, δοτικός, αλλά πάνω από όλα είναι τύπος… παραδοσιακός! Δεν του αρέσουν τα εξεζητημένα πράγματα και προτιμά τις πιο ήρεμες καταστάσεις.

Δεν θα σου ζητήσει ποτέ κάτι τραβηγμένο και στο ερωτικό του κομμάτι είναι αγκαλίτσας, σχεσάκιας και… γούτσου-γούτσου. Αυτό δεν τον κάνει φυσικά βαρετό. Σε καμία περίπτωση.

Απλώς έχει άλλα γούστα και άλλα ζητούμενα στο κρεβάτι. Τον λες παραδοσιακό, αλλά ποτέ δεν σε απογοητεύει γιατί φροντίζει να ικανοποιεί το ταίρι του.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Ίδια περίπτωση με τον Καρκίνο είναι και ο Ζυγός. Είναι ρομαντικός, τρυφερός, δοτικός και θα κάνει τα πάντα για να δει τον ερωτικό του σύντροφο να ικανοποιείται. Θα παραμερίσει τις δικές του ίσως επιθυμίες, προκειμένου να δει το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο δικό σου πρόσωπο.

Αυτό είναι άλλωστε που του δίνει και μεγαλύτερη χαρά. Να νιώσει ότι σε ικανοποίησε, ότι σου έδωσε όσα ήθελες και κατάφερε να σε φτάσει στον… έβδομο ουρανό. Είναι και εκείνος πιο αγαθιάρικο μυαλό και για να σε ικανοποιήσει χρησιμοποιεί τις κλασικές και παραδοσιακές μεθόδους που όμως πάντα πιάνουν!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: